ALOITA TÄSTÄ

NO MUTTA HEI!

[tervehtii lempeästi hymyillen kuin läheistä tuttavaa] 

Ihanaa, että löysit tänne! Olen Karoliina. Fiksuna arvasit heti sivuston osoitteesta, vai mitä? Olen Espanjan Aurinkorannikolle huuhtoutunut sosiaalialan ohjaaja. Tarkemmin muotoiltuna Valviran laillistama sosionomi (AMK).

 

Mistä kaikki alkoi

Ennen Espanjaan tuloa olin yrittänyt löytää kaiken mahdollisen tiedon Espanjaan muutosta. Tietomäärä oli osittain valtava ja osittain hyvin puutteellinen. Sivustoni alkoi pikku hiljaa syntyä prosessin aikana.

Omaan tilanteeseen on toisinaan vaikeaa löytää tietoa, koska jokaisen tilanne on erilainen. Sivustostani kehittyikin ajan saatossa väylä muutosta haaveileville ja Aurinkorannikolle asettuville. 

Nyt sivustolta löytyy ilmaisten verkkokurssien lisäksi myös mahdollisuus henkilökohtaiseen tukeen.

 

 

Tuen sinua hahmottamaan omat voimavarasi, ajattelemaan luovasti ja itsenäisesti sekä löytämään sinulle relevanttia tietoa suuren tietomassan keskeltä. Sinun tulee vain olla valmis tekemään töitä unelmasi eteen.

Tuen sinua löytämään oman polkusi.

Kaikki nytkähtää liikkeelle sinun päätöksestäsi tehdä asioita toisin.

 

Tukea auringosta haaveilevalle

Olet ehkä miettinyt Aurinkorannikolle muuttamista, valoon ja lämpöön, mutta jokin pidättelee. Ehkä seuraavat ajatukset pyörii mielessä:

  • Miten siellä pärjää?
  • Mitä, jos jään yksin?
  • Mitä, jos epäonnistun?

Nämä ovat luonnollisia huolia ja osaan niistä on hyvä uppoutua ajatuksen ja ajan kanssa. Toivon kuitenkin, ettei niistä muodostu liian suuria esteitä uuden elämän aloittamisessa.

Olet löytänyt oikealle sivustolle, jos kaipaat tukea haaveillesi.

 

Tukea Aurinkorannikolla jo asuville

Sopeutuminen uuteen ympäristöön voi tuntua raskaalta. Kaikki kohtaavat haastavia tilanteita arjessaan oli asuinmaa mikä tahansa. Se on täysin luonnollista, koska haastavat tilanteet eivät koputtele ovelle ensin kysyäkseen olisiko sopivaa astua peremmälle. Haastavat tilanteet voi yhtäkkiä jyrätä etuovesta ja mullistaa koko elämän.

Olet löytänyt oikealle sivustolle, jos haluat elämäsi auringon alla muovautuvan sellaiseksi, mistä olet haaveillut. Ole minuun yhteydessä, jos haluat keskustella tilanteestasi luottamuksellisesti ja saada tukea eteenpäin.

 

Sivusto ei sovellu henkilölle, joka:

  • etsii tietoa Espanjan kulttuurista, nähtävyyksistä tai lapsiperheen arjesta
  • etsii avaimet käteen -pakettia
  • ei ole valmis tekemään töitä unelmansa saavuttamiseksi

 

Mitä seuraavaksi?

Blogista löydät kirjoituksia rohkaisemaan päätöksenteossasi ja voit olla minuun yhteydessä. Haluan sinun olevan niin valmistautunut kuin mahdollista, jotta elämäsi täällä saisi parhaan mahdollisen alun. Kyllä, sosiaalialan ammattini puskee tahtomattaankin voimakkaasti läpi -kaikessa hyvyydessään.

Tämä sivusto on turvallinen ja lämpöinen tukinurkkaus, johon voit turvautua muuttoaikeissasi ja kotiutuessasi Aurinkorannikolle.

 

Mitä haluaisit ensimmäiseksi tehdä?

Liity leppoisaan sisäpiiriporukkaan, joka haluaa rakentaa elämän Aurinkorannikolle! Saat lisätietoa spostiisi & avaimen kirjastooni täynnä herkkuja ja kahvin tuoksua.