Tiedä enemmän

Minusta

Haluat siis tietää minusta enemmän?

[kaataa samalla kahvia kahteen kuppiin ja ojentaa sinulle toista]

No sehän sopii!

Olen Karoliina Kosmaa, Espanjan Aurinkorannikolle huuhtoutunut sosiaalialan ohjaaja, tarkemmin muotoiltuna sosionomi (AMK). Autan sinua löytämään oman polkusi auringon alle ja elämään, josta unelmoit! Samaan aikaan juon liikaa kahvia ja syön kaiken, missä on pähkinöitä.

Ennen Espanjaan muuttoa tein pitkään töitä yksilö- ja ryhmänohjaajana Suomessa haastavissa elämäntilanteissa olevien parissa. Nyt työskentelen yrittäjänä Aurinkorannikon alueella ja tuen suomalaisia sekä verkon kautta että henkilökohtaisesti. Kohtaan jokaisen oman menneisyytensä, nykyisyytensä ja tulevaisuutensa kanssa, koska kenenkään elämä ei ole samanlainen.

Koen ammatissani tärkeimpänä olla rinnallakulkijana, tukena myrskyissä ja kannustaa riemukkaasti matkan aikana sekä tavoitteisiin päästessä!

Tiedän myös miltä tuntuu asua Suomessa ja haaveilla valosta sekä lämmöstä suurimman osan vuodesta. Olen nähnyt Suomen hyvät ja huonot puolet sekä henkilökohtaisessa elämässä että työni kautta. Ymmärrän Suomeen jääviä sekä sieltä pois haluavia.

Tuen sinua Espanjan Aurinkorannikolle muuttoa harkitessasi aina kotiutumiseen saakka ja myrskyjä kohdatessasi.

Jokainen tekee aina omat ratkaisunsa siitä miltä oma elämä näyttää. Toisinaan tarvitaan kuitenkin tukea, kun elämä tuntuu olevan hukassa tai lukossa. Tuen sinua henkilökohtaisesti Aurinkorannikolla, kun kohtaat vaikeita elämäntilanteita. Ole minuun rohkeasti yhteydessä tilanteestasi.

 

Uusi sivustollani?

Hienoa, että olet löytänyt tänne! Tuen ihania sisäpiiriläisiäni saavuttamaan omat unelmansa Aurinkorannikolle muutosta ja elämän rakentamisesta tänne. Haluatko unelmaelämäsi toteutuvan Aurinkorannikolla? Erinomaista. Hyppää sekaan:

Liity leppoisaan sisäpiiriporukkaan, joka haluaa rakentaa elämän Aurinkorannikolle! Saat lisätietoa spostiisi & avaimen kirjastooni täynnä herkkuja ja kahvin tuoksua.