Onko muutto Espanjan Aurinkorannikolle sinua varten?

Miltä tuntuisi saada viimein päätös siitä,

onko muuttaminen Espanjan Aurinkorannikolle

sinua varten vai ei?

Oh, kyllä!

 

Olet siis unelmoinut pitkään Espanjan Aurinkorannikosta? Tämä kurssi on tarkoitettu juurikin sinulle! Voisinko sanoa, että olet unelmoinut liian pitkään? Niinpä. Usein tulee unelmoitua, harkittua, pohdittua, jatkettu elämää, palattu unelmoimaan ja… lopullinen päätös on jäänyt ilmoille leijumaan.

Nyt saat viimein tukea päätöksellesi -oli se kumpi tahansa!

Olen rakentanut sinulle ilmaisen Unelma todeksi -verkkokurssin, jotta päätöksentekosi Aurinkorannikolle muutosta helpottuu. Olen saanut paljon yhteydenottoja Aurinkorannikolle muuttoa haaveilevilta, sinun kaltaisilta ihanilta ihmisiltä, mutta päätöksenteko -vaihe on monelle haasteellinen paikka. Tottakai! Onhan Espanjaan muuttaminen suuri elämänmuutos. Päätöstä ei tulisikaan tehdä heppoisin perustein.

Oletko miettinyt viimeaikoina seuraavia asioita:

 • Uskallanko lähteä?
 • Koska on oikea aika lähteä?
 • Olenko valmis?
 • Onko minusta tähän?
 • Mitä pitää ehdottomasti tietää ja tehdä ennen muuttoa?

 

Mitä opit kurssin aikana?

 • miksi päätöksenteko on tärkeää
 • mitä päätöksen tekeminen oikeasti tarkoittaa
 • jaan kanssasi oman tarinani päätöksen tekemisestä ja lähdöstä
 • mitkä ovat 5 suurinta sudenkuoppaa päätöksentekoa tehdessä ja miksi
 • miten vältät suurimmat sudenkuopat
 • suurimmat ja suosituimmat kysymykset kattavin vastauksin
 • kurssin suoritettuasi olet tehnyt päätöksesi ja tiedät mitä tehdä seuraavaksi

Jokaisessa kurssikirjeessä on myös pieni tehtävä, joka kannattaa tehdä ja palauttaa suoraa minulle. Asioiden kirjoittaminen ylös usein selkeyttää ajatuksia ja saat kurssista enemmän irti.

 —

 

HYPPÄÄ JO TÄSTÄ MUKAAN:

Onko Espanjan Aurinkorannikko sinua varten? Pääset tästä kirjautumaan ILMAISELLE 5 päivän Unelma todeksi -verkkokurssille saamaan vahvistusta päätöksellesi!

 

ESPANJAAN MUUTTAMINEN

Verkkokurssi helpottaa päätöksentekoasi siitä, onko Espanjaan muuttaminen oikeasti sinua varten vai ei.

Ei enää kyllä/ei/ehkä -pähkäilyä! Oh, mikä vapaus.

 —

 

Miksi tämä kurssi on ilmainen?

Erinomainen kysymys, mitä tuleekin ihmetellä! Kurssi on täysin ilmainen, koska halusin antaa kaikille Aurinkorannikosta haaveileville (kukkaroon kurkkimatta) mahdollisuuden selvittää onko Espanjaan muuttaminen vain unelma vai jo toteuttamisasteella. Voi myös olla, että sen tarkoitus on jäädä unelmaksi muiden toteuttamattomien unelmien sekaan. Sekin on täysin ok. Kaikki unelmat eivät ole tarkoitettu toteutettaviksi. Aivan kuin lottovoitosta haaveileminen ilman, että koskaan täyttäisi rivejä! Mmmm… mitä kaikkea sillä rahalla tekisinkään…

Niin! Kurssin käytännöistä vielä.

 

Miten kurssi toimii?

Verkkokurssimateriaali tulee suoraa sähköpostiisi 5 päivän ajan ja kurssi alkaa välittömästi. Voit aloittaa verkkokurssin minä päivänä tahansa! Älä odota seuraavaan maanantaihin. Klikkaa itsesi kurssille tänään, koska tämä on sinulle selvästi ajankohtaista.

Ilmoittautuessasi kurssille, saat Tervetuloa -kirjeen ja seuraavan 5 päivän ajan vierailen sähköpostissasi auttamassa sinua päätöksenteossa.

Saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • miksi päätöksen tekeminen on niin vaikeaa?
 • miksi päättämättömyys on pahasta?
 • minkälaisia virheitä tehdään päätöksenteossa?
 • mitä pitää tietää Aurinkorannikolle muuttaessa -kattavat vastaukset TOP 3 yleisimpään kysymykseen

 

Näin varmistat mukaantulon verkkokurssille:

 1. Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jotta pystyn lähettämään sinulle verkkomateriaalia seuraavien 5 päivän ajan.
 2. Merkitse ensimmäinen Tervetuloa -kirje tärkeäksi sähköpostissasi, ettei seuraavat kurssimateriaalit jumitu vaikka roskapostikansioon. Hui!
 3. Merkitse kalenterista aikaa itsellesi noin 15 min./päivä, jotta ehdit lukea materiaalin huolella, sisäistämään lukemasi, tekemään annetut pienet tehtävät ja lähettämään ne minulle. Et tarvitse materiaalin lähettämiseen muuta kuin sähköpostisi. Klikkaat vain vastaa -painiketta.

 

Vielä muutama vinkki, jotta saat varmasti verkkokurssista kaiken irti:

 1. Lue jokainen sähköposti ajan ja ajatuksen kanssa.
 2. Pidä muistiinpanovälineet vierelläsi omia ajatuksia ja tehtäviä varten.
 3. Kirjaudu verkkokurssille nyt, koska selkeästi tämä on mielessäsi. Kurssi alkaa heti huomisesta. Tänään saat vielä Tervetuloa -kirjeeni.
 4. Jokaisessa kurssikirjeessä on pieni tehtävä, joka kannattaa tehdä ja palauttaa suoraa minulle. Asioiden kirjoittaminen ylös usein selkeyttää ajatuksia ja saat kurssista enemmän irti.

 

KAROLIINA ESPANJASSA KAROLIINA ESPANJASSA ESPANJAN AURINKORANNIKKO

 

 KAROLIINA ESPANJASSA

KURVAA ILMAISELLE 5 PÄIVÄN VERKKOKURSSILLE:

Onko Espanjan Aurinkorannikko sinua varten? Pääset tästä kirjautumaan ILMAISELLE 5 päivän Unelma todeksi -verkkokurssille saamaan vahvistusta päätöksellesi!