Miksi Aurinkorannikon koirapuistot ovat huikeat [VIDEO]

Huisku rakastaa koirapuistoja. Hän vainuaa ne jo kaukaa ja innostuu. Ja miksei, ne ovat huikeat. 

Calahondassa on rannikon suurin koirapuisto. Puisto oli äärettömän kätevä ja pienen kävelymatkan päässä, kun asuimme Calahondassa. Nyt sinne on lähemmäs 15 km. matkaa.

En tiedä sinusta, mutta en voisi tehdä 30 km. lenkkiä aamuisin. Tai koskaan. Hyytyisin jo kauan ennen Huiskua ja joutuisimme odottamaan kunnes mieheni pelastaisi meidät nauraen vedet silmissä. 

Read More
Juhannusmuisto kesämökiltä vs. mystinen juhannus espanjalaisittain

Juhannusmuisto kesämökiltä palautui mieleeni: saunan jälkeen oli valeltava hyttysmyrkkyä koko kehoon, jalkaan oli vetäistävä kumpparit ja niskaan vedettävä sadetakki, koska alkaisi kuitenkin sataa. 

Rannassa odotti suuri kokko, joka oli varmasti asetusten mukaisesti koottu; sallitun metrimäärän päähän laiturista ja rannan hartaasta ihmisjoukosta. Mittausasiantuntijat olivat olleet ehdottomasti töissä.

Read More
Miten kannattaa aloittaa espanjan kielen opiskelu

Espanjan kielen opiskelu… uuuuh! Mikä projekti! Espanjaan muuttaminen tai pitkäaikainen oleskelu maassa tuo mukanaan monenlaisia kysymyksiä. Yksi niistä on kielen opiskelu.

Uuden kielen opiskelu on toisinaan tuskallista, koska se vaatii niin paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Kieltä ei voi opiskella silloin tällöin ja odottaa ihmettä, koska sitä ei tapahdu.

Read More