Posts in TYÖLLISTYMINEN
Unelmana työpaikka Espanjan Aurinkorannikolta?

Mitä suurempi unelma on, kuten muutto Espanjaan ja työpaikka Aurinkorannikolta, sitä enemmän unelma tarvitsee huomiota ja töitä sen eteen. Ihmiset alkavat yleensä toteuttaa unelmiaan siinä vaiheessa, kun eläminen samalla vanhalla tavalla alkaa olla liian tuskallista. Ihmiset heräävät omaan tuskaansa, aivan kuin painajaisesta. Tuossa hetkessä he ymmärtävät, etteivät halua elää kuten ennen, vaan alkavat tehdä asioita toisin.

Jos asioita tekee jatkuvasti samalla tavalla, ei voi odottaakaan erilaista lopputulosta. Alkaessaan tehdä asioita, jotka vievät kohti unelmaa, tuska vanhasta elämästä alkaa hävitä. Tilalle tulee uusia kokemuksia ja uusia onnistumisia eikä vanha elämä tunnu enää omalta.

TYÖPAIKKA-ESPANJAN-AURINKORANNIKOLTA-e1501674255202.jpg

Oma polku vai muiden polku

Muiden seuraaminen ei vie sinua kohti unelmaasi, vaan toisten seuraaminen vie sinut väärälle polulle. Tarkoituksena on, että löydät oman unelmasi, eikö totta? Voitko kuvitella, että kenelläkään olisi täysin samanlaista unelmaa kuin sinulla? Ei varmasti ole, koska sinua on vain yksi. Joku voi unelmoida elämisestä ja työnteosta Aurinkorannikolla, mutta lähemmin tarkasteltuna unelmat eroavat valtavasti toisistaan. Todistan tätä päivittäin sisäpiiriläisteni kanssa. Jos haluat mukaan viikottaisiin keskusteluihin ja minulta lisätukea, niin pääset sisäpiiriin samantien sivulta SISÄPIIRIIN.

Et voi koskaan kopioida toisen polkua päästäksesi samaan lopputulokseen. Se ei ole mahdollista eikä edes järkevää. Jos yrität kopioida toisen polkua saatat huomata, että hän on tehnyt asioita, joita et osaa tai halua tehdä. Kyseiset asiat ovat saattaneet kuitenkin olla mieluisia tai toteutettavissa olevia  juuri sillä hetkellä hänelle. Vaikka toisen polku kuulostaisi ja näyttäisi kuinka houkuttelevalta tahansa -ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella.

Monilla on myös kuvitelma, että joku ulkopuolinen pystyisi antamaan Avaimet käteen -paketin haluamaansa lopputulokseen. Jos jollekin annetaan esimerkiksi henkilökohtainen kuntosaliohjelma, hänen täytyy tehdä paljon töitä päästäkseen tavoitteeseensa. Kaikki on loppupeleissä kiinni aina tekijästä itsestään. Mikäli jokin asia ei onnistu, on muokattava suunnitelmaa ja jatkettava matkaa.

Kun jaksaa sinnikkäästi pitäytyä omassa suunnitelmassaan, alkaa huomata edistystä. Edistyksen lomassa tulee vastaan myös vastoinkäymisiä. Vastoinkäymisiin on tärkeää löytää oma purkamiskeino, jonka avulla jaksaa jatkaa matkaa. Joskus ei jaksa lähteä lenkille ja joskus ei jaksa tehdä mitään unelman eteen, mutta silloin syyt miksi haluaa päästä omaan tavoitteeseen ovat ensisijaisen tärkeät. On myös vakaasti uskottava, että tavoitteeseen pääseminen on mahdollista. Tavoitteeseen pääseminen vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä, mutta toteutuessaan tunne on sanoinkuvaamaton!

Omat negatiiviset tunteet on välillä myös osattava jättää taka-alalle. Tarkoitan tällä sitä, että on nykäistävä itsensä liikkeelle silloinkin, kun ei huvittaisi. Lenkin jälkeen on aina parempi olo ja tehdessäsi pienenkin askeleen kohti unelmaa, on luottavaisempi olo, koska tietää olevansa matkalla kohti tavoitetta. Tätä ei kuitenkaan kannata viedä liiallisuuksiin, koska aivojen on annettava myös levätä. Aivojen levätessä mielikuvitus voi tuottaa uskomattoman luovia ratkaisuja ongelmiin.

 

Työpaikka Aurinkorannikolta

Täydellistä työpaikka ei ole olemassa, koska täydellisyyttä ei ole olemassa. Hyviä ja erinomaisia vaihtoehtoja työllistyä on kuitenkin paljon ja haluan sinun löytävän omasi! Asioiden toteuttaminen on huomattavasti helpompaa silloin, kun on suunnitelma jonka mukaan edetä. Puhutaanpa nyt työpaikan saamisesta Aurinkorannikolta: unelmasta tulee suunnitelman myötä tavoite ja mitä suurempi tavoite on, kuten työskentely Aurinkorannikolla, sen pienempiin osatavoitteisiin se on jaettava. Suunnitelman laatiminen työllistymiseen Aurinkorannikolla ja kyseisessä suunnitelmassa pitäytyminen vaatii sinulta viitseliäisyyttä, sinnikkyyttä, rohkeutta ja kärsivällisyyttä. Täysin valmista pohjaa tarjottavaksi ei ole, koska jokaisen tilanne on erilainen. Onneksi työkaluja oman suunnitelman rakenteisiin on kuitenkin runsaasti ja tuen sinua polullasi, jotta löydät sinulle soveltuvan työuran Aurinkorannikolta.

Muuttoon ja työnteon aloittamiseen Aurinkorannikolla on olemassa omat käytäntönsä. Näistä löytyy enemmän kirjoituksessani Toimintaohjeet Espanjan Aurinkorannikolle muuttavalle työikäiselle.

Jotta pääsee työelämään kiinni Aurinkorannikolla, täytyy ensin tietää mitä etsii ja miksi.

Kysy ensimmäisenä itseltäsi seuraavat kysymykset:

  1. Minkälaista työtä olen valmis tekemään?
  2. Minkä verran tarvitsen rahaa kuukaudessa elämiseen?
  3. Olenko valmis työllistämään itse itseni?
  4. Kauanko pystyn elämään säästöillä ennen kuin löydän töitä?
  5. Mistä saan tukea työnhakuun?

 

Minkälaisen työpaikan haluaisit rannikolta?