KAROLIINA ESPANJASSA OMAKUVA.jpg
FB KAROLIINA ESPANJASSA.jpg

karoliinaespanjassa [a] gmail.com

Haluat siis tietää minusta enemmän?

[kaataa samalla kahvia kahteen kuppiin ja ojentaa sinulle toista]

Selvä.

Kirjoitan ajatuksista, jotka lyövät minua kasvoihin kuin kuuma rätti ilmastoidusta huoneesta lähtiessä. Kirjoitan asioista, joita en voi olla huomaamatta. En voi olla kirjoittamatta. Pakko kertoa. Pakko jakaa.

Olen 30+ naisihminen, sosiaaliohjaaja, taiteilija, vaimo ja nuoren rescue-koiran omistaja. Kutsun koiraamme useimmiten Huiskuksi, koska tuuhea musta häntä ei malta olla huiskimatta ennen kuin uni painaa silmiä. Huisku saapui pikku perheeseemme syksyllä 2017 puolivuotiaana Marbellan koiratarhalta.

Huuhtouduin muutaman matkalaukun ja ompelukoneen kanssa Espanjan Aurinkorannikolle 2016. Asuin mieheni kanssa ensin ihanassa Calahondassa, joka sijaitsee noin 15 km. Fuengirolasta Marbellan suuntaan. Muutimme sieltä väliaikaisesti Fuengirolan ytimeen keväällä 2018 ja löysimme viimein seuraavana syksynä oman kodin landen reunalta.

Työskentelen vakituisesti rannikon toimistolla ja ihana lahjakas mieheni toimii alueella urheiluhierojana.

Vapaa-ajallani teen vapaaehtoistöitä brittien ja paikallisten parissa, taiteilen, Huisku juoksuttaa minua vuoristomaisemissa, kirjoitan sinulle, metsästän mieheni kanssa rannikon parhaimpia ravintoloita ja nautin rutikuivaa valkoviiniä tapasten kanssa merituulen puhaltaessa ympärillä. 

Sivuillani pääset seuraamaan minkälaista yhden ihmisen elämä täällä valossa ja lämmössä todella on. Toisinaan pääset kurkkaamaan myös pariskunnan ja koiran elämään. Kirjastossa on enemmän tukea muuttajille.

Seuraa myös Facebookissa, koska jaan sinne kuvia ja videoita, jotka eivät päädy näille sivuille!

 

Karoliina xxx