KAROLIINA ESPANJASSA OMAKUVA.jpg
FB KAROLIINA ESPANJASSA.jpg
karoliinaespanjassa [a] gmail.com

Haluat siis tietää minusta enemmän?

[kaataa samalla kahvia kahteen kuppiin ja ojentaa sinulle toista]

Selvä.

Kirjoitan ajatuksista, jotka lyövät minua kasvoihin kuin kuuma rätti ilmastoidusta huoneesta lähtiessä. Kirjoitan asioista, joita en voi olla huomaamatta. En voi olla kirjoittamatta. Pakko kertoa. Pakko jakaa.

Olen 30+ naisihminen, taiteilija, vaimo ja nuoren rescue-koiran omistaja. Kutsun koiraamme useimmiten Huiskuksi, koska tuuhea musta häntä ei malta olla huiskimatta ennen kuin uni painaa silmiä. Huisku saapui pikku perheeseemme syksyllä 2017 puolivuotiaana Marbellan koiratarhalta.

Huuhtouduin muutaman matkalaukun ja ompelukoneen kanssa Espanjan Aurinkorannikolle 2016. Asun mieheni kanssa Fuengirolan ytimessä, kaiken keskellä, ja etsimme kuumeisesti paikkaamme hälinän toiselta puolelta. Työskentelen toimistohommissa ja ihana lahjakas mieheni toimii alueella urheiluhierojana.

Vapaa-ajallani teen vapaaehtoistöitä brittien ja paikallisten parissa, taiteilen, Huisku juoksuttaa minua rannikon maisemissa, kirjoitan sinulle, metsästän mieheni kanssa alueen parhaimpia ravintoloita ja nautin rutikuivaa valkoviiniä tapasten kanssa merituulen puhaltaessa ympärillä. 

Bonuksena sivulleni löytämisestä lahjoitan sinulle eturivipaikan: pääset seuraamaan minkälaista yhden ihmisen elämä täällä valossa ja lämmössä todella on. Ja toisinaan pääset kurkkaamaan pariskunnan ja koiran elämään. Rivien välistä saatat löytää tietohippusia alueen käytännöistä. Kirjastossa on enemmän tukea muuttajille.

Seuraa myös Facebookissa, koska jaan sinne kuvia ja videoita, jotka eivät päädy näille sivuille!

 

Karoliina xxx